🔸۱- گوگل اسکولار (Google Scholar):
گوکل اسکولار در سال ۲۰۰۴ تاسیس شد. مقالات بسیاری در حوزه های مختلف علوم از منابع و مجلات آنلاین در این موتور جستجو یا پایگاه، نمایش داده میشوند. این پایگاه، یک منبع بسیار محبوب و در دسترس برای محققان است. پایگاه جستجو
🔸۲- سایت سیر (CiteSeerx):
سایت سیر یک کتابخانه دیجیتال و ژورنال دانشگاهی آنلاین است که مقالاتی در حوزه علوم کامپیوتر را برای محققان ارائه میدهد. این پایگاه یا موتور جستجو در سال ۱۹۹۸ تأسیس شده و این پایگاه اولین پایگاه آنلاینی بود، که برای محققان و پژوهشگران دسترسی فراهم کرد.
🔸۳- گت سایت GetCITED
یک پایگاه علمی است که بیش از ۳ میلیون مقاله و بیش از سه میلیون نویسنده را در بر میگیرد. این پایگاه دارای دو ویژگی برجسته است که آن را از سایر پایگاههای علمی متمایز میکند: ۱- جامع بودن، ۲- ارائه یک تالار گفتگو برای پژوهشگران به منظور تبادل نظر و اطلاعات به صورت آنلاین و آفلاین.
🔸۴- پژوهشهای دانشگاهی مایکروسافت (Microsoft Academic Research):
این پایگاه اطلاعاتی که توسط شرکت مایکروسافت ریسرچ تاسیس شده است، بیش از ۴۸ میلیون مقاله و سایر آثار علمی را از بیش از ۲۰ میلیون نویسنده در خود جای داده است. در این پایگاه، شما میتوانید از رشتههای دانشگاهی مختلف برای جستجوی مقاله استفاده کنید.
🔸۵- بیو آنلاین اینترنشنال (Bioline International):
این پایگاه یکی از پایگاههای علمی است که در سال ۱۹۹۳ تأسیس شده است. جالب است بدانید که این پایگاه مقالاتی از ۱۵ کشور جهان سوم را در خود نمایه میکند. بیشتر مقالات موجود در این پایگاه در حوزههای کشاورزی، زراعت، بهداشت، غذا و دارو و سلامتی است. همچنین، این پایگاه مقالات مربوط به ۷۰ مجله را در بر میگیرد.
🔸۶- دایرکتوری مجلات اوپن اکسس (Directory of Open Access Journals):
این سایت یکی از پایگاههای علمی غنی و قدرتمند است که مقالات حدود ۸۰۰۰ ژورنال را در حوزههای مختلف علمی ارائه میکند.
🔸۷- پلوس وان (PLOS ONE):
این پایگاه یک منبع بسیار قدرتمند است که مقالات مجلات علمی پس از داوری دقیق و پذیرش، را فهرست میکند. در اینجا میتوانید مقالات متعددی از ناشران دانشگاهی را پیدا کنید.
🔸۸- بیو وان (BioOne):
یک پایگاه علمی منحصر به فرد برای جستجوی مقالات در حوزه علوم طبیعی، بیولوژی و علوم اکولوژی وجود دارد. این پایگاه در سال ۲۰۰۸ تأسیس شده و در ابتدا یک سازمان غیردولتی بود که پس از مدتی به یک پایگاه اطلاعاتی تبدیل شد. این پایگاه بیش از ۲۵۰۰۰ مؤسسه در سراسر جهان را در خود نمایه میکند و مقالات آنها را در دسترس قرار میدهد.
🔸۹- مقالات پیشرفته علوم و تکنولوژی (Science and Technology of Advanced Materials):
این پایگاه در سال ۲۰۰۰ تأسیس شده و مقالات متنوعی در حوزه علوم و تکنولوژی را فهرست میکند. بیشتر مقالات این پایگاه به صورت رایگان برای محققان در دسترس قرار میگیرد.
🔸۱۰- مجله جدید فیزیک (New Journal of Physics):
تاسیس این پایگاه به سال ۱۹۹۸ برمیگردد. طراحی و تدوین آن توسط موسسه Institute Of Physics و Deutsche Physikalische Gesellschaft انجام شده و به منظور ارائه تازههای علم فیزیک از طریق نمایه سازی مقالات مجلههای فیزیک تهیه شده است.
🔸۱۱- ساینس دایرکت (ScienceDirect):
این پایگاه، متن کامل مقالات علمی از ژورنالها و همچنین بخشهایی از کتابهای علمی از بیش از ۲۵۰۰ مجله و ۲۰۰۰۰ کتاب را در اختیار قرار میدهد.
🔸۱۲- موتور جستجوی سیناپس (scinapse):
علاوه بوجود موتورهای جستجو دیگر، یک موتور جستجوی دیگر به نام سیناپس در سال ۲۰۱۸ در کرهجنوبی تأسیس شد که دارای ۱۷۰ میلیون مقاله است.
دانلود رایگان پایاننامه خارجی:
http://citeseer.ist.psu.edu/index;jsessionid=DB8926B0ECCA2F64E2BF3EC7E6002873
سایت Citeseer هم امکان دانلود رایگان پایاننامه خارجی را برای شما فراهم کرده و فقط کافی است با جستجویی ساده و کلیک کردن روی کلمات کلیدیتان پایاننامه مد نظر خود را بیابید و فایل PDF آن را دانلود کنید.
http://oversea.cnki.net/kns55/default.aspx
این لینک مربوط به پایگاه پایاننامههای کشور چین است که بیشتر پایاننامههای آن قابل دسترسی و دانلود است.
http://eprints.nottingham.ac.uk
در سایت فوق که متعلق به دانشگاه ناتینگهام است نیز دسترسی به بخشی از پایاننامههای الکترونیکی آزاد است.
http://d-scholarship.pitt.edu/cgi/search/advanced
این پایگاه شامل مقالات، منابع صوتی و تصویری و پایاننامههای دانشگاه پیتزبورگ میشود.
http://www.netd.ac.za
نشانی فوق مربوط به پرتال ملی پایاننامههای الکترونیکی همه دانشگاههای آفریقای جنوبی است.