📌فرایند ارسال مقاله به ژورنال ها

folder_openپایان نامه کارشناسی ارشد
فرایند ارسال مقاله به ژورنال ها

استفاده از سیستم مکانیزه ارسال:

بعضی مجلات از سیستم مکانیزه ارسال برای ارسال مقاله استفاده می‌کنند. به عنوان مثال، ژورنال‌ های گروه امرالد سیستم پیشرفته‌ای برای ارسال مقاله دارند. در این سیستم، ابتدا نام کاربری و کلمه عبور دریافت می‌شود. سپس وارد صفحه مربوطه می‌شوید. و مراحل را طی کرده و در نهایت یک کد یا شماره ارسال دریافت می‌کنید.

که برای مکاتبه و انجام تغییرات بر روی مقاله استفاده می‌شود. همچنین هر عملیاتی که توسط ژورنال بر روی مقاله انجام می‌شود در این سیستم ثبت می‌شود و شما می‌توانید مقاله خود را ردیابی کنید.

استفاده از ایمیل:

در این روش. شما مقاله‌ی آماده شده. خود را که به طور کامل. با دستورالعمل‌های مجله همخوانی دارد. از طریق ایمیل به مجله ارسال می‌کنید

در بعضی از مجلات، پس از ارسال ایمیل برای نویسنده مقاله. یک کد یا شماره ارسال. به نویسنده مقاله. اختصاص. داده می‌شود. و شما می‌توانید با استفاده از آن با ادیتور مقاله خود مکاتبه کنید. استفاده از هر کدام از این روش‌ها به معنای اعتبار بیشتر یک مجله نیست و بستگی به امکانات مجله دارد.

🔵💠منیو اسکریپت (manuscript)

مقاله‌ای که شما فرستادید و هنوز داوری نشده و چاپ نشده است. منیو اسکریپت. یا دست نویس. نامیده. می‌شود. این مقاله پس از داوری و چاپ در یک مجله، به عنوان paper یا Article شناخته خواهد شد.

🔵💠منیو اسکریپت نامبر (manuscript NO)

این شماره به مقاله. ارسالی شما تخصیص. داده می‌شود. و شما می‌توانید از آن برای ارتباط با مجله یا پیگیری وضعیت مقاله استفاده کنید. این شماره ممکن است شامل اعداد یا حروف باشد. که به آن Manuscript ID نیز گفته می‌شود.

انواع روش‌های ارسال مقاله به مجلات 

ارسال مقاله به مجلات و ژورنال ها

  روش اول:  در این روش، مجلاتی که در پایگاه داده‌ها نمایه شده‌اند. مقالات پذیرفته شده و چاپ شده. خود را به صورت مستقیم به این پایگاه می فرستند. و نویسنده در این فرآیند دخالتی ندارد.

  روش دوم:    برخی از مجلات تنها برخی از مقالات را که خودشان انتخاب می‌کنند، به پایگاه پابمد می فرستند. در این روش، نویسنده باید از ادیتور مجله بپرسد. که آیا مقاله او برای انتشار در پابمد انتخاب خواهد شد. یا خیر و یا از آن‌ها درخواست کند. تا مقاله را در این پایگاه منتشر کنند.

  روش سوم:  نویسنده، مقاله نهایی داوری شده. خود را به سیستم NIHMS آپلود کرده. و برای انتشار آن در پایگاه پابمد به این سیستم می فرستد.

  روش چهارم:  ناشر ارسال مقاله داوری شده. به سیستم NIHMS را شروع می کند. و نویسنده با تکمیل فرآیند آن، مقاله را به این سیستم می فرستد.

پایگاه پابمد

مقالاتی که توسط ناشران در پایگاه پابمد منتشر می‌شوند. باید بلافاصله پس از پذیرش. توسط ژورنال. به پایگاه پابمد فرستاده شوند. مقالاتی که به پابمد. فرستاده می شوند. پس از گذشت ۱۲ ماه در این پایگاه قابل دسترسی خواهند بود.

برای ارسال مقاله در روش اول و دوم. ویراستار مجله فایل XML مقاله را به پایگاه ارسال می‌کند که شامل تمام جداول، اشکال و اطلاعات دیگر مقاله است. در این مرحله، توصیه می‌شود که نویسنده به ناشر یادآوری کند. تا به بررسی فرم کپی رایت و تکمیل آن توجه کنند .تا هیچ مشکلی پیش نیاید. مقالات ارسال شده. توسط ناشران بوسیله ی. کارکنان نشریه بررسی می‌شوند. و پس از تایید، منتشر می‌شوند.

برای ارسال مقاله در روش سوم و چهارم. نویسنده یا ناشر متن مقاله را در قالب فرمت وورد، پی دی اف یا فرمت‌های دیگر. به همراه تمام جداول و اشکال به سیستم NIHMS ارسال می‌کند. کارکنان سیستم NIHMS فرمت مقاله را به فرمت مورد نیاز پایگاه پابمد تغییر می‌دهند. و از نویسنده خواسته می‌شود تا مقاله را در فرمت جدید تایید کند. پس از تایید مقاله توسط نویسنده، مقاله در پایگاه پابمد منتشر می‌شود.

ثبت درخواست مشاوره پایان نامه و مقاله

پس از ثبت فرم با شما تماس خواهیم گرفت

نام(الزامی)
پیغام شما
حداکثر اندازه فایل‌ها : 200 MB.

Related Posts

فهرست